SPA, SPEEDOS OCH BUBBEL

Okej vart ska jag börja? Jag har haft de sjukaste timmarna i Norge. Trots att jag spenderat 15 timmar totalt i en buss har detta garanterat varit en av dom bästa kvällarna i mitt liv. Vi bodde på Holmenkollen Park hotell och hur fin utsikt hade vi inte? Så mysigt!
Här har vi bästa bubbles-gänget innan Wilhelms födelsedagsfest (ps du var saknad Malin). 
På bussresan mot The Well blåste vi upp över 100 st badbollar som vi kastade ut under en "show" i början av kvällen. 
Och ja här är väl de enda bilderna jag har från själva födelsedagsfesten då det var totalt mobilförbud inne på spat och poolområdet. Självklart hade jag velat dela med mig av både filmer och bilder från kvällen till alla som inte var på plats så att ni kan förstå på ett ungefär hur sjukt det var, men på något sätt var det ändå väldigt skönt att det inte var några telefoner inblandade - istället var det ungefär 200 personer som var 100% närvarande från början till slut. Det blev en helt annan känsla! 

Dom hade iallafall världens största pool i mitten av lokalen, jacuzzi, ångbastu, barer och en scen där världsartisten Pia Mia bland annat uppträdde. Så fett! Jag hade också velat ha min 25 års fest där med alla jag känner, men det får nog bli i ett annat liv haha. Stort tack till Wilhelm för den här sjuka upplevelsen - och även ett stort tack till Bubbels and Brunch!
Vid 03:00 kom vi tillbaka till hotellet och där var det en stor efterfest för alla inne på sviten som var allt annat än lugn och fin. 
Vaknade upp imorse som ett vrak - tacka vet jag hotellfrukost. Nu vill jag bara hem, jag längtar efter min säng. Halva vägen kvar och sen är vi tillbaka i Stockholm! 
  • DAILY

Gillar

Kommentarer