SPONSRAD VIDEO - CLAIM YOUR PARTY RIGHTS

Jacka - (HÄR) / linne (HÄR).

I samarbete med Gina tricot. Såhär går jag helst klädd när jag är ute och festar. Enkelt och gärna helsvart (som alltid) då känner jag mig som snyggast! Sen föredrar jag att ha utsläppt lockigt hår, till en början iallafall haha..

Att jag älskar allt som innebär fest är ingen nyhet förmodligen, för er som hängt med mig här i bloggen under sommaren så vet ni att jag flängt runt i både Sverige och världen och festat en hel del. Men det absolut bästa i festväg enligt mig är dagsfester, vet inte varför jag tycker det egentligen men jag får en speciell känsla när det är mitt på dagen - kanske därför jag älskar konceptet Bubbles and Brunch? Det är verkligen något utöver det vanliga som dessutom bara är ca 1 gång i månaden här i Stockholm, vilket gör det mer exklusivt och eftertraktat. Annars skulle jag faktiskt säga att förfester är den bästa stunden under kvällen - att samlas ett stort gäng hemma hos någon för att kanske käka middag och dela på ett par flaskor vin, fixa sig ihop och sjunga ikapp till gamla klassiker är den bästa starten på kvällen!
Nu har Gina tricot släppt en kampanj som heter #claimyourpartyrights som handlar om att man ska få festa precis hur man vill och våga vara sig själv - vilket är helt fantastiskt! Det är precis så det ska vara. Det finns inga regler när det kommer till fest, man festar precis som man själv vill.

Dock valde jag att stanna hemma den här helgen, men jag ljuger om jag säger att jag inte blev taggad av att se den här härliga videon som Gina tricot har satt ihop. Jag vill bara sätta på mig festkläder, skyhöga klackar, en snygg make up med sotiga ögon (även om jag aldrig lyckats få till det på egen hand) haha, dricka bubbel och dansa tills fötterna värker och glömma bort allt som är runt omkring med människor jag tycker om.

Vill du läsa mer om den här kampanjen så kan du alltid göra det (HÄR). Och det viktigaste av allt tjejer - glöm inte bort att festa precis hur du vill, så länge du har kul och mår bra! Puss och kram <3

Sponsrat inlägg / For translate in english use Google translate. xx

Gillar

Kommentarer