SPONSRAD VIDEO - JULSTÄMNING ÅT ALLA

Mysiga julaftonsfiranden med min kära familj, tänk om alla hade den möjligheten?

Julen för mig innebär kärlek och värme, en högtid då man ska umgås med sina nära och kära, visa uppskattning och bara njuta av tillvaron. Jag är otroligt tacksam som har en fin familj och vänner runt omkring mig, det är nämligen ingenting man ska ta förgivet för alla har det inte lika bra tyvärr. Det gör ont i hjärtat av att veta att det faktiskt är så, för vissa är det inte självklart att det står mat på bordet när man är hungrig eller att man har någon att krama om när livet känns tungt. Det är fruktansvärt om ni frågar mig, ingen ska behöva vara hungrig, frusen eller ensam - aldrig någonsin!
På julen är det därför extra viktigt att vi tänker på dessa människor, för det går faktiskt att göra skillnad om man vill. Tänk bara om vi alla hjälptes åt med detta hur mycket bättre det hade varit då! Man kanske ska skippa alla dessa dyra julklappar i år och istället göra en god gärning genom att hjälpa andra som verkligen är i behov av det.

Nu har Stockholms Stadsmission släppt den här fina videon för att hjälpa till - dom arbetar varje dag, året om för att fler ska kunna komma tillbaka till ett liv där julen är något värt att fira. Du behövs för att vi ska kunna göra det. Bli månadsgivare på stadsmissionen.se. KRAM <3


I samarbete med Stockholms Stadsmission / For translate in english use Google translate. xx
  • DAILY

Gillar

Kommentarer