STATUS

Såhär såg min morgon ut, tanken var faktiskt att jag skulle till jobbet idag och försöka komma tillbaka till rutiner igen. Men jag har knappt fått någon sömn inatt och därför valde jag att vara hemma en dag till för att vila upp mig så jag är fit for fight imorgon istället!

Åt trötta rostade mackor med ost och gurka, drack en kopp kaffe, läste skvaller och kollade ikapp Bachelor-avsnitt som jag har missat. Nu är min tanke att bara försöka samla på mig energi och vila resten av dagen, men jag kanske hinner med en promenad så jag får lite frisk luft och hämta ner min resväska från vinden också - på torsdag lämnar jag ju Stockholm för ett par dagar ÄNTLIGEN.

Och annars då? Den värsta smärtan efter ryggmärgsprovet har blivit bättre så det är skönt! Men huvudvärk får jag nog helt enkelt leva med ett tag. Troligtvis är det virusbaserad hjärnhinneinflammation (kan man ens säga så?) hur som helst, virus i hjärnhinnan iallafall och då finns det inte så mycket man kan göra förutom värktabletter och vila för att bli av med det. 2010 hade jag också det och då av en känd barnbakterie (efter 3 veckors praktik på dagis under vinterhalvåret - smart). Undra vad provsvaren på odlingen blir denna gång?

/ For translate in english use Google translate. xx
  • DAILY

Gillar

Kommentarer