SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN

Hej! Jag undrar en sak! Blir du sponsrade med kläder? Eller köper du allt fint själv? Grym blogg!
Jag har några få sponsorer men de mesta köper jag ju själv. Tack så mycket!


Vad jobbar du med? Vad är ditt drömyrke? Älskar din blogg!
Jag jobbar på ett finansbolag för privatpersoner. Jag är både inkassohandläggare och marknadsassistent idagsläget! Drömmen är väl att vara ekonomisk oberoende vid 30 års åldern och slippa jobba, men ska jag vara realistisk så är mitt drömyrke något med marknadsföring! Tack det glädjer mig!
1. Har du någon kontakt med ditt ex? eller har du/han träffat någon ny? 2. Har du planer på att börja plugga, eller hur ser dina framtidsplaner ut? 3. Vem är din allra bästa vän? 4. Vad är ditt bästa minne från 2015? 5. Vilken är din favoritklubb i Stockholm? 6. Godis eller chips? 7. Pizza eller hamburgare? 8. Gröt eller kvarg? 9. Malmö eller Göteborg? Hahaha spårade, kommer inte på fler frågor..
1. Nej vi har ingen kontakt idag och jag kan bara svara för mig själv på denna fråga - jag har inte träffat någon ny! 2. Nej jag har inga planer på att börja plugga som det ser ut idag, mina framtidsplaner hmm, jag vill jobba med marknadsföring och bli bäst på det jag gör helt enkelt! 3. Där måste jag nog svara Ida, hon är min bästa vän. Jag minns första gången jag träffade henne så väl. Året var 2000 och hon skulle börja i 6 års (jag gick i 1:an) och jag blev utvald till hennes fadder! 4. Mitt bästa minne är Ibiza helt klart! 5. Favoritklubben är nog V, eller det är där jag haft mina roligaste kvällar. Men det är nog sällskapet som är det viktigaste när man går ut, det spelar inte så stor roll vart man är. 6. Godis eller chips? Får man välja båda? Haha. Hade jag fått frågan för några år sen hade jag nog tagit godis, men nu har jag blivit svag för chips och dipp. 7. Hamburgare helt klart! 8. Kvarg äter jag hellre än gröt, men inte något stort fan av något just nu. 9. Malmö eller Göteborg? Svår fråga, jag älskar båda städerna och dialekterna. Men Göteborg på sommaren är svårslaget! Kul med så många frågor.

Saknar du Christina W?
Haha alltid, hon är den bästa!
1. Varför bloggar du inte på Finest haha? 2. Din roligaste dag detta år hittills? 3. Favoritnattklubb? 4. Har du någon dold talang? 5. Vad använder du för smink till vardags? 6. Skulle du kunna va med i PH? Om ja varför, om nej varför?
1. Haha du har inte övertalat mig tillräckligt bra! Nej men jag trivs bra här på Myshowroom. 2. Oj, det måste nog vara Bubbles and Brunch i Berlin haha, det var riktigt kul. 3. V såklart HAHA! 4. Doldtalang? Nja vettefan, jag var bra på både fotboll och innebandy men vet inte om det räknas. 5. Jag sminkar mig samma hela tiden haha, men är jag riktigt trött och seg på morgonen kan det bli lite bb cream och rouge bara. 6. Nej de hade jag inte kunnat, jag hade inte trivts framför alla kameror och att de visas för hela Sverige.

Hur lång är du?
Jag är ca 169 cm lång, men brukar avrunda uppåt för de låter bättre med 170 cm haha!
Hejsan! Hur blev du modell för Pink Sweden? Din blogg är grym!
Min barndomsvän Pascal är ägare och designer av Pink Sweden, så det är på den vägen jag blev det. Tack snälla!

Hur kommer man över ett brustet hjärta?
Oj, denna fråga är svår att svara på då det är olika från person till person. I mitt fall behövde jag hela tiden ha saker planerade och något att se fram emot. Jag bokade upp mig under all ledig tid och bokade resor. Det är viktigt att ha personer runt omkring sig som får en att må bra och skratta, det gör att man glömmer bort det där jobbiga och onda för en stund. För mig var det jobbigast när jag var ensam och hjärnan satte igång, tankarna åt upp mig innefrån bokstavligen. Men det blir bra tillslut, det lovar jag dig! Det tar bara olika lång tid. Kämpa på! Kram.


Hej! Tycker om din blogg, undrar vilka dina favoritsidor att handla kläder och inredning är?
Tack så mycket! För kläder måste de nog vara Nelly eftersom de har iprincip allt och där det kommer till inredning är det nog Lagerhaus och Mio! Billigt och snyggt.
Vad använder du dig att för hudvårdsprodukter? Du verkar ha sån bra och slät hy!
Jag använder den rosa serien från The body shop, som innehåller vitamin-E. Men nu under vinterhalvåret har jag kört på ansiktsolja när jag går och lägger mig och det har verkligen gjort susen och sen gör väl sminket sin finish också haha! Tack, vilken fin komplimang.

Hur mycket älskar du Bubbles & Brunch?
Hahaha Bubbles and Brunch är mitt liv. Bästa bästa!


Hej! Din blogg är bäst <3 1. Vad är dina planer i sommar? Ska du resa? 2. Vad ska du göra i påsk? 3. Varför började du blogga och hur länge har du bloggat? 4. Vem är din idol och varför? 5. Hur mycket pengar lägger du i månaden på kläder? Kram
Tack snälla! 1. Just nu är sommarens planer lite oklara än så länge då jag inte fått beviljad semester än, men drömmen hade ju varit om man hann med Gotland, Göteborg, Ibiza, Summerburst och härliga sommarkvällar på uteserveringar i Stockholm. 2. Min plan var att åka till Dubai över påsk för att hälsa på fina Alexandra, tills jag insåg att jag inte var den enda som ville resa. Var flygbiljetterna inte slut så kosta enkel resväg 24 000 kronor. 3. Jag har bloggat i 2,5 år nu, jag började för att jag tycker om att ta bilder och dela med mig av mitt liv. 4. Jag har faktiskt ingen jag skulle kalla idol just nu, när jag va yngre var David Beckham min stora idol! 5. Väldigt olika beroende på vad jag behöver eller köper. Kan va allt ifrån 500 kr - 5000 kr.
Hej! Lite wierd men jag undrar var din kompis Idas kökslampa kommer ifrån? Såg den på någon bild, jättefin! Tack.
Haha alla frågor funkar bra, hennes lampa är ifrån DesignTorget! Riktigt snygg faktiskt.

Har du förstorat läpparna? Om ja, vart och hur, kosta?
Nej, jag har inte gjort mina läppar!
Tycker du om singellivet eller saknar du att ha pojkvän? Hur länge var du och ditt ex tillsammans och hur länge sen är det ni gjorde slut? Tyckte ni verkade så kära <3 Tack för en bra blogg!
Jag trivs som singel, men självklart finns det stunder man saknar att ha en pojkvän man delar allt med. Vi var tillsammans i ca 4 år och det var ungefär ett år sen det tog slut mellan oss. Ja vi hade våra bra stunder, men också de stunderna man bara vill glömma bort.

Skulle du kunna va med i PH?
Haha nej faktiskt inte Mr Bachelor ;) Men jag gillar att kolla på det, kommer vara bänkad i höst!


Var ser du dig själv om 10 år? Bostad, familj, yrke etc? Tack för en bra blogg!
Jag vill bo i en 4:a i Gamla Råsunda (i området där jag bor nu) med en familj bestående av pojkvän, 2 barn (en flicka och en pojke är ju drömmen) och jobba inom marknadsföring. Vill gärna tjäna bra också haha!
Hur fixar du ditt hår? Både till fest och vardag. Vilka produkter använder du, hur, kallt/varmt vatten? Ja du fattar. Har du något problem med frizz, isåfall, hur löser du det?
Ja du, till vardags sätter jag iprincip upp håret i en toffs när jag kliver upp ur sängen. Till fest så brukar jag locka det (som på bilden ovan) eller bara platta håret och låta det hänga rakt upp och ner. Jag har ju väldigt lockigt hår i vanliga fall (läs stor, krullig lejonman). Jag tvättar håret typ 2-3 gånger i veckan med varmt vatten och använder alltid inpackning. När jag plattar håret använder jag alltid värmeskydd och sover oftast med fläta. Så egentligen gör jag inget speciellt med håret, men senaste året har det växt jättemycket av någon märklig anledning!

1. Favoritparfym? 2. Vilket år är du född? 3. Vilket är ditt favoritsminkmärke? 4. Om du var tvungen att välja mellan att bli av med ögonbrynen eller att bli av med ögonfransarna, vad skulle du välja då? (ej tillåtet att använda lösögonfransar, måla dit ögonbryn osv). 5. Hur länge har du bloggat och varför började du blogga?
1. Versace bright crystal alla dagar i veckan! 2. Jag är född år 1993, så jag är alltså 23 år. 3. Jag har inget speciellt, men jag gillar Anastasia Beverly Hills! 4. Haha wow va svår fråga, det tog mig lång tid att komma fram till detta svar. Men om man bara tänker utseende mässigt så skulle jag säga bli av med fransarna, men om man ska tänka logiskt för att undvika att bli blind pga allt smuts så säger jag utan ögonbryn. 5. Jag har bloggat sen oktober 2013, jag började blogga för att jag tycker de är kul att ta mycket bilder och dela med mig.
  • Q/A

Gillar

Kommentarer