TACK ÖJN, KALLIS OCH ALLA DÅRAR! 

Landade i Visby tidigt i onsdags, vi skulle bara ta en snabb sväng förbi systemet - MEN vi hann inte längre än Vinäger där vi träffade flera av våra kollegor från Mister French. 

Vi fastnade där i ett par timmar och hann med både rosévin, lunch och drinkar. Jag hade inte de mest optimala kläderna för att sitta i strålande sol och 100 graders värme om man säger så.. men hur som helst så hade vi supertrevligt iallfall.

Sen svängde vi förbi hotellet och bytte om inför Kallis (mitt favoritställe i hela världen när det kommer till fest). På kvällen körde vi Bubbles & Dinner på Strands veranda, SÅ kul och lyckad första dag! 
Träffade även Alexandra på öjn! Det var ju  faktiskt här på Gotland som jag lärde känna henne för 7 år sen. Hur sjukt är inte det? Fina vän<3
Hann även med en middag på bästa Supper, jag älskar fan allt som har med det stället att göra - stämningen, maten och drinkarna är to die for!
Fick även ta del av den här fina solnedgången innan en stökig middag med ett gäng italienare som hade bachelor party haha! Gotland är bra vackert, eller vad säger ni?
Här har vi hon, mannen myten legenden - Rebecca Rohlsson. Min rumskompis dessa dagar, vilken jävla stjärna hon är alltså!
En av alla luncher på Verandan innan det var dags för Kallis IGEN - vänner, pommes, räksallad och rosé. Kan ju inte bli så mycket bättre än så! 
Såhär glad var jag större delen av resan (iallafall efter 15:00 när man var igång igen HAHA). 
Vi avslutade resan med Pink party innan det var dags att springa från Kallis för att hinna med flyget som skulle ta oss hem till Stockholm. Som i sin tur sen visade sig vara 2,5 h försenat :)))))) så där satt vi som idioter utan mat eller dryck på världens tråkigaste och sämsta flygplats. Men men, tusen tack alla inblandade för ett par riktigt sjuka dagar - ni är bäst! 

 Just nu sitter jag dock på ett annat flygplan påväg till Alicante för en välbehövlig semester i Torrevieja. Den kommande veckan kommer alltså att bestå av: familjehäng, sol, bad och god mat. Som jag ser fram emot det! Vi hörs kompisar. KRAM

/ For translate in english use Google translate. xx

Gillar

Kommentarer

Emma
,
Dina solbrillor på sista bilden!!! Varifrån? såå snygga!
fannym
,
Åh tack 😊 dom är från märket Le specs!