TEATER OCH BRUNCH

Och priset för årets faster går till.... barabam bam bam Fanny Magnusson! Skämtosido, men idag tog jag faktiskt med mig Hugo (och hans mamma såklart haha) på Bamse teater IGEN, ja vi alla har alltså sett samma föreställning två gånger nu.. Men Hugo var lycklig och de är det viktigaste - ett stort tack till Loppi för biljetterna! <3 

Jag och Frida fick däremot uppleva samma lycka när vi satte oss ner på Nordic Light hotel för brunch, de är ju lite vår grej det där med mat hehe! Kan verkligen rekommendera er alla att gå dit och testa deras brunch någon helg, den kostar 295 kronor per person och de hade iprincip allt man vill ha (läs: allt som jag vill ha). Förutom de ni kan se på bilderna ovan hade de ett stort bord med varmrätter som: äggröra, bacon, kycklingklubbor, revbensspjäll, potatis och sen även ett dessertbord som var fullproppat med godis och bakverk. Det enda jag kan känna att jag faktiskt saknade idag var skagenröra konstigt nog, men de är något jag varit sugen på ett tag. 

Just nu ligger jag nyduschad inlindad i mitt duntäcke på soffan framför American Gangster som går på tv, jag har precis tryckt en påse popcorn (jag förtjänade den faktiskt) och snart är det dags att sova. Det fina med lugna helger är att jag kommer vakna upp imorgon utvilad och fräsch. Love it!

/ For translate in english use Google translate. xx
  • DAILY

Gillar

Kommentarer