THAT SHIT CRAY

Skinnjacka - H&M / klänning - Bubbleroom / klackar - New Look.
Alltså HUR gott?!
Här hade man feeling haha..
Fina Daniella!
I lördags kickstartade jag dagen med ett glas rosé med härliga tjejer på Malins balkong. Från en morgon med spöregn och grå himmel - till sol och drömväder! Vi var på pontonen mellan 13:00 och 18:00 tillsammans med Bubbles and Brunch och körde kräftskiva.

Därefter mellanlandade vi på Kasai för middag (jag älskar fan deras mat och koncept) och sen var det självklart Frenchen i vanlig ordning! Denna kväll körde vi däremot privatfest med Gumball gänget från hela Norden - och för er som inte har en aning: det är folk som tydligen kör svindyra bilar igenom Europa (eller något) haha. Dessvärre har jag inga bilder därifrån, hade helt enkelt inte tid att tänka på telefonen där och då. Men kul hade jag iallafall!

I söndags käkade jag superlunch med Malin, Jerry, Marcus och lilla Sigge på Lilla Rött i Sundbyberg. Till er som bor i närheten: prova deras pasta som heter Petit Rouge - den är Magiskt! Därefter var det familjehäng hos mina föräldrar, vi kollade på när AIK krossade Östersund borta. Helgen avslutades med fotboll i sängen. Mysigt! Hoppas ni också haft en toppen helg. KRAM

/ For translate in english use Google translate. xx
  • DAILY

Gillar

Kommentarer