TIPS - BOOSTA VINTERN

HÄR / HÄR / HÄR

1. Myskläder. Alltså hur mysigt är det inte att hoppa i en härlig pyjamas, fluffiga tofflor och en gosig morgonrock när man kommer hem och är frusen efter jobbet eller skolan? Uppdatera garderoben med fina och sköna sovkläder du kan glida omkring med hemma.

HÄR / HÄR 2. Doftljus. Under vinterhalvåret är det kolsvart ute vid 16-tiden och att tända upp ljus och göra det mysigt hemma är något man blir lycklig av. Det är nog min favorit-mysfaktor, dessutom doftar det ljuvligt i hela lägenheten.
HÄR / HÄR / HÄR 3. Fina underkläder. Tro det eller ej, man blir lyckligare av att köpa nya underkläder, matchande och snygga set är bra för själen. Jag har verkligen fastnat för dessa bygellösa spetsbehåarna senaste tiden (som den vita i mitten) så himla elegant och snyggt!
HÄR / HÄR 5. Filtar och kuddar. Det kan liksom inte bli för mycket av detta, prydnadskuddar i alla dess former och färger. Även gosiga och stora filtar och plädar att pryda soffan och sängen med som man kan vira in sig i när man är frusen.
6. Varm choklad och böcker. Kanske den bästa avkopplingen? Jag har sjukt svårt att hitta ro, lägga ifrån mig alla sociala medier, telefonen och bara koppla av. Men hur mysigt är det inte att göra sig en stor kopp varm choklad och läsa en bra bok, ni vet sådär bra så man inte ens kan sluta.
  • DAILY

Gillar

Kommentarer

Julia,
Jag blir lyckligare bara av att TITTA på snygga underkläder!
juliamullersandvik.se