TWO LIFESAVERS

Ögonkräm (HÄR).

Har egentligen aldrig brytt mig tidigare men de senaste året har jag insett hur viktig ögonkrämen är i min nessecär. Jag behöver all återfuktning jag kan få under ögonen och framför allt innan jag applicerar smink (även innan jag ska gå och lägga mig). Och om det finns något i världen som kan göra att jag ser mindre trött ut så vill man ju gärna ha det!

Blev tipsad om denna ögonkräm från Clinique igår när jag var inne på Kicks en snabbis. Det ska vara en bra vardagskräm som är svalkande och tar bort svullnader, så nu är det lite upp till bevis! Jag gillar att testa nya produkter då jag lätt fastnar för produkter jag vet är bra annars. MEN om man aldrig testar något nytt, hur ska man då veta?
Strobe cream (HÄR).

Och sen fick jag även med mig Guds gåva (bokstavligen) från MAC. Alltså helt ärligt nu - den är helt fantastiskt och ger dig ett sånt fint lyster i ansiktet! Nu fattar jag verkligen varför Maggan tjatade på mig att jag skulle köpa den haha. Jag har nyansen peachlite som jag fick hjälp att prova ut (jag är sämst på sånt där med färger och nyanser annars). Jag är verkligen ett praktexemplar på en drömkund som går på allt säljaren säger haha, iallafall när jag själv valt att gå in i en butik och ber om hjälp. Men ibland blir det ju hur bra som helst så jag ser det inte som någon större nackdel!

/ For translate in english use Google translate. xx

Gillar

Kommentarer