VAD JAG GILLAR HOS EN KILLE

Fotograf: Fanny Sundin / MUA: Amanda Buhrman.

- Självsäkerhet tycker jag är extremt sexigt (så länge det inte blir för mycket). Jag gillar killar som tar för sig och tar plats. Och då menar jag inte dom som tror att de är snyggast av alla och äger hela jävla världen, men ja ni fattar själva..

- Att jag älskar killparfym är sen gammalt. Jag blir lite småkär när en kille luktar gott!

- Humor är kanske det viktigaste av allt, han ska ha nära till skratt och vi ska kunna ha roligt ihop. Själv älskar jag ironi, så förstår man sig inte det på det så är det tyvärr hejdå direkt haha.

- Jag gillar inte "bad boys" över huvud taget, jag gillar snälla och omtänksamma killar som bryr sig om folk i sin omgivning. Dock inga trötta kossor som inte vågar säga halv sju, utan man ska kunna säga vad man tycker och tänker och stå för det.

- Jag gillar killar som kan ge komplimanger i verkligheten, det är manligt på något sätt. På sociala medier tar man inte åt sig på samma sätt även om man blir väldigt glad då också. 

- Utseendemässigt så är det läppar och ögon som jag dras till! Fylliga läppar tackar jag inte nej till - inte heller en djup tilltalande blick. Sen är en vältränad kropp, schysst solbränna och bra klädstil är bara ett STORT plus i kanten hehe.

Vad tycker du om hos en kille eller tjej? Vad dras du till och vad tilltalar dig inte alls? Dela gärna med er. 

/ For translate in english use Google translate. xx

Gillar

Kommentarer