VECKAN SOM GÅTT

Förra fredagen hängde jag på Mister French med massa härliga tjejer (ovanligt va? haha). Tanken var sen att jag skulle åka hem vid stängning, men istället hamnade vi i en limmo till Wall för att festa vidare. Vi hade hur kul som helst - mindre kul lördagmorgon dock, men det är sånt man får ta helt enkelt!
På lördag kväll kom den här pinglan hem till mig, finbesök från London är inte varje dag man får! Vi köpte hem allt vi var sugna på och satt på min balkong ett par timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Tänk att man kan vara i från varandra så lång tid, men ändå är det precis samma sak när man ses - det är fin vänskap det! <3
Har ju även hunnit med ett derby, hela min söndag spenderades alltså på Friends Arena. Och resultatet? Hmm ja vad ska man säga, jag hatar ju när AIK tappar poäng mot Djurgården - men derbyspöket håller i sig, de har fortfarande inte vunnit en match på 6 år (det enda viktiga just nu).
Har även hunnit hänga en del med Malin och lilla Sigge. Vi har gått långpromenad, kollat Idol, snackat skit och ätit världens godaste laxrätt. Ni blandar bara cream fraiche (1 vanlig + 1 smaksatt burk), massor av kryddor och nästan ett helt paket fetaost. Sen över laxfiléerna och in i ugnen! Och till det kan ni ha potatis eller ris. Mums.
.. och såhär har det sett ut många av kvällarna. Soffhäng framför tvn, igår fick man ta del av när svenska landslaget torska mot Bulgarien i VM-kvalet. Mindre kul! 

Men vet ni vad? Nu tar jag helg på nytt. Ursäkta för dålig uppdatering jag har haft tankarna på annat senaste tiden - så är det ibland! Hoppas allt är bra med er, ha en toppen fredag. KRAM

/ For translate in english use Google translate. xx
  • DAILY

Gillar

Kommentarer