Instagram fjannymInstagram fjannymInstagram fjannymInstagram fjannymInstagram fjannymInstagram fjannymInstagram fjannymInstagram fjannymInstagram fjannym

VEM ÄR JAG?

Vid matbordet?
Först och främst ska jag självklart fota maten innan någon runt bordet får börja äta (om det är på restaurang alternativt fint upplagt) HAHA förlåt alla icke-bloggande människor som inte förstår sig på det där. Är jag hungrig hinner jag ibland äta upp innan folk hinner ta första tuggan, då går det verkligen undan och jag blir lika chockad varje gång när maten är slut. Däremot är jag den som gärna sitter kvar vid bordet efter maten för att ta det lugnt, prata och umgås.
På nattklubben?
Ni hittar mig förmodligen på dansgolvet eller runt ett bord. Jag är den som aldrig tackar nej till ett nytt glas oavsett vad klockan är, står sällan tomhänt eller stilla när jag är ute. Jag föredrar att vara kvar till stängning (för att vara säker på att man inte missar något kul haha) och försöker alltid övertala alla mina vänner som vill gå tidigare att stanna kvar med mig.

Hemma hos andra?
Det beror helt klart på hemma hos vem och i vilket sällskap. Kan nog uppfattas som lite blyg och tillbakadragen när jag är hos andra om jag inte känner mig helt bekväm.
På stranden?
Solar gärna med musik i öronen tills jag somnar till men blir snabbt rastlös och då måste göra något annat (hamnar oftast i skuggan med en iskall cola eller en glass). Sen måste jag faktiskt erkänna att jag är en riktig badkruka även om det tar emot att säga för när jag var mindre var jag ett sjölejon som var i vattnet tills mina föräldrar bokstavligen drog upp mig.

I sängen?
Tolkningsfråga hur man ska uppfatta den här frågan, men jag väljer iallafall att svara så det blir bloggvänligt haha. Somnar oftast väldigt sent även om jag går och lägger mig i tid, jag har svårt att koppla av och pillar gärna på mobilen tills ögonen går i kors. Jag älskar att snooza på morgonen när jag jobbar och har nog aldrig sovit till längre än 10:00 (i streck) så länge jag kan minnas. De som sover bort hela helgerna har jag aldrig förstått mig på..
På flygplan?
Jag är den som är rastlös redan innan planet hunnit lyfta, har svårt att somna och sitter extremt obekvämt. Har problem med lock för öronen och får panik när de tänder lampan för bälte mitt under resan på grund av tex luftgropar. Så detta känns ju superbra inför min flygresa imorgonbitti, dessutom flyger jag med Olivia som är overkligt flygrädd.

På efterfesten?
Efterfest är inte riktigt min grej, vid det här laget är jag klar och vill egentligen bara sova. Så jag är den där tråkiga typen som ingen vill ha med på efterfesten tror jag. Mellanfest och förfest är mer jag, då är det fulltös från början till slut!
Hemma en chilldag?
Det är jag expert på, jag har inga som helst problem att pendla mellan soffan och sängen en hel dag hemma, äta gott och bara göra ingenting. Däremot blir det mer än 1 dag så klättrar jag på väggarna och blir uttråkad.

På morgonen/kvällar?
Jag är nog egentligen väldigt morgonpigg och extremt kvällstrött, ändå envisas jag med att sitta uppe alldeles för länge på kvällarna helt utan anledning – vilket resulteras till dödstrött nästkommande dag..
Som singel?
Jag är tjejen som festar lite för mycket, undviker dejter och gör det jag känner för i stunden. Jag har inga som helst problem att vara ensam och trivs väldigt bra som singel - jag är inte den som jagar och längtar efter en partner, utan kommer det så kommer det helt enkelt. Man kan faktiskt inte påskynda kärlek.

I ett förhållande?
Svårt att svara på den här frågan då mitt tidigare förhållande tog mer energi från mig än vad det gav sista tiden – vilket gjorde att jag blev extremt uppmärksamhetskrävande och behövde konstant bekräftelse i form av att få veta att jag var älskad och att min kärlek till min pojkvän var besvarad. Att gå runt och vara orolig konstant är inte hälsosamt.

Tillit för mig är det viktigaste i ett förhållande och finns det inte där så funkar det tyvärr inte. Annars måste jag nog säga att jag är väldigt kärleksfull, vill alltid ha min partner tillgänglig på något sätt och är det inte fysiskt så gärna via sms eller samtal. Jag gillar att hitta på saker och det kan vara precis vad som helst – alltifrån en weekend utomlands till middag på restaurang eller en myskväll i soffan. Det spelar absolut ingen roll så länge man gör något tillsammans!

/ For translate in english use Google translate. xx
  • Q/A

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229