VI KÖR EN FRÅGESTUND

Okej mina vänner låt fantasin flöda, är det något ni alltid undrat över, vill veta eller bara tycker är kul att höra? Nu har ni chansen, vi kör en riktig frågestund för första gången här i bloggen! Jag svarar på så många frågor som möjligt i veckan som kommer. Let's do this! Kommentera nedan.

/ Now you can ask me whatever you want, I'll answer you as soon as possible! xx
  • Q/A

Gillar

Kommentarer

Alexandra
,
Du kan väl berätta lite om din "hårddiet" samt hur ditt träningsupplägg ser ut. Kör du enbart styrekpass eller kör du även rena konditions eller yogapass etc? Hur många gånger i veckan tränar du ungefär? Äter du enbart torsk, ris och broccoli alla dagar sen kör en cheatday på lördagen? =) Kommer du plugga något i framtiden eller är det arbetet du har nu något du kan tänka dig jobba som ett bra tag till framöver? =)  
Linda
,
Hej Fanny. Tycker verkligen om din klädstil så hade uppskattat ifall du hade kunnat hjälpa mig med detta. Det är så att i slutet av augusti fyller jag 20 år och ska ha en stor lokalfest , men jag hittar inget att ta på mig. Vill gärna ha något kort och snyggt på mig som man kan ta på sig med svarta klackar.  Hade blivit jätte glad ifall du hade kunnat tipsa mig om klänningar,  Kram
Jonna
,
Hej! Har du några tips på vart man kan resa med sin pojkvän? Fin strand, restauranger, shopping? Hur gick det till när du flyttade hemifrån? Flyttade du ensam till en lägenhet eller ni var två? Är så sugen på att flytta men vet inte hur jag ska få ihop det med ekonomi osv.
Lina
,
Hur känns det att vara singel nu efter ett långt förhållande ?:)
Minna
,
Hej Fanny tack för en fin blogg! 😊 jag undrar vad du använder för produkter till ditt hår, det är jätte fint!! Och sen undrar jag om du kan lägga upp din outfit bild från idag (Måndag) som jag såg på snapchat, vill veta var allt kommer ifrån! Kram 😊
Barbara
,
Do you have hyaluronic acid in your lips? Answer pls!
Johanna,
Hej Fanny, tack för en superfin blogg! Jag undrar hur du gör för att få så fräscht hår, använder du något speciellt för att få det så eller är det bara naturligt? Kika gärna in på min blogg och använd erbjudandet jag har där från to die for, kram:)
johannaalindstrm.blogg.se
Frida
,
Vad gör du om 10 år? Har du några framtidsplaner? Tack för en bra blogg!