WEAR RED LIPSTICK

Fusk pälsjacka - Belle shoes (HÄR), jeans - Gina tricot, polo top - Primark, väska - Chanel (fejk), skor - Nilson shoes.

Såhär såg jag ut igår. Idag är det dock söndag mina vänner, favoritdagen på veckan oftast. Idag har jag varit väldigt effektiv. Jag har träffat en saknad vän, lagat matlådor och hela två vändor på mitt nuvarande andra hem (gymmet) hann med både rygg/axlar med Miranda och sen testade jag på ett hot mojo för första gång med Frida. Och ska jag vara helt ärlig trodde jag det skulle vara betydligt lättare än var det var, det var jobbiga positioner där det krävdes extremt mycket styrka, det var svårt att andas med tanke på värmen i rummet, svetten rann som om man vore smör i solen och sen att man är stel som ett kylskåp gör inte saken bättre. MEN skulle jag nu fortsätta gå på detta pass så kanske till och med jag kan bli lite vig och avslappnad i kropp och själ. Nu är det dags att dejta kudden, godnatt.

/ Today it's sunday, my favorite day of the week. I've met a missing friend, made food for the whole week and been on the gym twice. I tried hot mojo for the first time in my life, it was not as easy as I think it was. But I like it any how. Now it's time to sleep. Good night! xx

Gillar

Kommentarer