WOMEN WHO WEAR BLACK LIVE COLORFUL LIVES

Klänning - Vila, cardigan - H&M, solglasögon - Celiné, scarf - Nakd, skor - Ellos. 

Fotograf: Robert Matta.

Gårdagen var toppen förutom att jag hade världens sämsta morgon - jag hade ingenting att ha på mig och rev ut hela jävla garderoben. Hann dessutom inte fixa håret då det va blött och nyduschat. Sen är stress och värme ingen bra kombo heller, men aja det bästa av allt när allt går åt helvete kan det bara bli bättre! Och det blev det ju tillslut, hann till och med att ta lite outfitbilder med min grymma kollega innan regnet öste ner över oss. Min tisdag avslutades med biodejt och filmen var faktiskt riktigt bra måste jag säga. Ingen film jag skulle se hemma i soffan, men på bio kan jag rekommendera den till er alla!

/ For translate in english use Google translate. xx

Gillar

Kommentarer

Josephine
,
Hej! Super härlig blogg som jag dagligen älskar att läsa. Har en liten fråga här bara... Jag och min pojkvän ska ner nu i helgen till Stockholm för en helg med hotell och mat. Nu är det ju till det lilla problemet om vart vi ska äta middag på lördagen. Har du något tips på en mysig romantisk restaurang med god mat?
fannym
,
Hej på dig! Va kul att höra, tack snälla 😊 Va mysigt med en weekend.. Hmm det där med bra restauranger är kanske inte min starka sida då jag oftast går till samma haha, men en favorit är helt klart Mister French som ligger vid Skeppsbrokajen precis vid vattnet. Dock kan det bli mycket folk där och drag senare mot kvällen så det beror ju på vad ni vill ha för stämning. Dom har iallafall bra mat och goda drinkar! Sen har Usine vid Medborgarplatsen riktigt bra mat och fräscha lokaler. Vill ni prova de populära ställena kring Stureplan har ni Sturehof, Riche, Strandvägen 1 och Hillenberg bland annat. Men se till att boka bord redan nu annars kan det nog bli svårt att få middagsplats. Hoppas det var till lite hjälp och att ni får en toppen helg! Kram <3